Papieren tassen

Bedrukte papieren tassen zijn sterk, licht van gewicht en kunnen makkelijk meerdere keren gebruikt worden. De papieren tas is beter voor het milieu dan plastic tassen, doordat het papier gerecycled kan worden. Hierdoor zijn de tassen niet alleen handig in gebruik, maar ook goed voor het milieu! Bij Draagtassenwereld vind je een ruim assortiment aan papieren tassen in verschillende kleuren. Ook zijn de duurzame papieren tassen verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo hebben we grote en kleine papieren tassen en papieren tassen in A4 en A5 formaat. Hierdoor zal er voor iedereen een geschikte papieren tas tussen zitten! Maak de klantervaring compleet met onze papieren tassen.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Papieren tassen bedrukken

Alle papieren tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het bedrukken van de tassen. Zo kun je ervoor kiezen om de tassen op meerdere zijden te bedrukken en in hoeveel kleuren je dat wil doen. Dit kan in 1 tot 4 kleuren. Ben je benieuwd naar hoe de papieren tassen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Papieren tassen met logo

Het bestellen van papieren tassen doe je makkelijk en snel bij Draagtassenwereld. De papieren tassen kunnen al bedrukt en besteld worden vanaf 50 stuks. De bedrukte tassen zijn ideaal om uit te delen op beurzen of evenementen. Zo kun je er ook gemakkelijk andere producten in stoppen om je bedrijf te promoten. Doordat veel mensen met jouw bedrukte tas zullen rondlopen, zal je logo door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >