Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Draagtassen bedrukken

Bent u opzoek naar een manier om een groter publiek te bereiken voor uw bedrijf? Een mogelijkheid hiervoor is het bedrukken van draagtassen. Een draagtas bedrukken is goedkoop en makkelijk geregeld. Tassen worden dagelijks gebruikt, bijvoorbeeld voor boodschappen doen. Dit is voor u een mooie kans om daar iets mee te doen.

Een groot voordeel van draagtassen is dat ze erg duurzaam zijn. De tassen kunnen namelijk vaker gebruikt worden. U hoeft hierdoor niet elke keer een plastic tasje te kopen als u een aankoop heeft gedaan. Hierdoor gaat u milieuvervuiling tegen.

Boodschappentaswereld beschikt over een ruim assortiment aan tassen. U vindt tassen in allerlei formaten, stoffen, materialen en kleuren. Hierdoor zult u altijd vinden waar u naar op zoek bent! Van katoenen tassen tot jute tassen, non woven tassen of papieren tassen; u vindt het bij Boodschappentaswereld.

Draagtassen voorzien van een logo behoren tot één van de populairste promotiemiddelen in de detailhandel. In bijna iedere winkel krijgt u na een aankoop wel een bedrukte draagtas. Op deze tassen staat het logo van de desbetreffende winkel meestal groot gedrukt. Wanneer iemand op straat rond loopt met deze tas, valt het logo erg op onder de mensen. Hierdoor zal de naamsbekendheid van winkels stijgen, terwijl ze er eigenlijk niks voor hoeven te doen. Ook uw bedrijf kan op deze goedkope manier reclame maken! Dit kunt u doen door de tassen met bedrukking uit te delen op bijvoorbeeld beurzen of open dagen.

De draagtassen kunnen natuurlijk ook zonder bedrukking besteld worden. U kunt de draagtassen al bestellen vanaf 50 stuks!

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten