Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Papieren tassen met eigen ontwerp


Papieren tassen met eigen ontwerp

Papieren tassen bedrukken

De bedrukte papieren tas met eigen ontwerp is gemaakt van papier en is beschikbaar in verschillende kleuren. De tas heeft hengsels die zijn gemaakt van gedraaid papier. De papieren tas is beter voor het milieu dan plastic tassen, doordat het papier gerecycled kan worden. Deze bedrukte of onbedrukte tassen zijn in verschillende formaten beschikbaar en zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen. Uw logo of website zal duidelijk op de tassen worden gedrukt zodat er niet overheen gekeken zal worden.

Bedrukte papieren tassen

Deze bedrukte papieren tassen zijn ideaal om uit te delen op beurzen of evenementen. Zo kunt u er gemakkelijk andere bedrukte of onbedrukte producten in stoppen om uw bedrijf te promoten. Wanneer iedereen met deze tassen rond zal lopen zal u gegarandeerd meer naamsbekendheid genereren en veel bekijks krijgen.  Bent u benieuwd hoe de papieren tassen eruit zouden komen te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte en digitaal voorbeeld aan. Zodra u volledig tevreden bent over het ontwerp gaat ons team aan de slag om uw wens zo snel mogelijk te realiseren. U kunt altijd contact opnemen met ons via de chat, mail of per telefoon.

Papieren tassen bestellen

Bent u opzoek naar papieren tassen die met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam kunnen worden bedrukt? Of bent u opzoek naar papieren tassen die kunnen worden bedrukt met een leuke tekst? Zoek dan niet verder, want bij boodschappenwereld.nl bent u aan het goed adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van papieren tassen bedrukken voor een scherpe prijs. De tassen zijn binnen korte tijd te leveren zodat u verzekerd bent van een succesvol evenement of een geslaagde beurs. Heeft u de papieren tassen zeer snel nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we samen de mogelijkheden van een spoedlevering kunnen bekijken.