Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Canvas tassen

Bedrukte canvas tassen

De bedrukte canvas tas is gemaakt van een stof die vaker te gebruiken is dan een plastic tas, doordat canvas steviger is. De tas is hiernaast dus ook goed voor het milieu omdat je geen plastic tassen verspilt. Een canvas tas wordt door jong en oud gebruikt. Of dit nu is om even snel een boodschap te doen of om mee te nemen naar de stad, de canvas tas is overal voor te gebruiken. In het assortiment hebben wij diverse maten canvastassen. Zo is er een kleinere canvastas, die bijvoorbeeld ideaal is om mee naar een activiteit te nemen, maar ook hebben we een boodschappentas. Deze is wat groter en is ideaal voor in de supermarkt. Naast de verschillende afmetingen kunt u ook zelf de kleur kiezen. U kunt hierbij kiezen uit ecru, wit, zwart of denim. 

Canvas tassen met opdruk 

De canvas tassen kunnen voorzien worden van een opdruk. Dit kan tot wel 4 kleuren aan 1 of 2 zijdes. U kunt uw canvas tassen laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Als u de canvas tassen als promotiemiddel in wilt zetten kunt u hierbij bijvoorbeeld kiezen voor uw bedrijfslogo, website of slogan. Wilt u uw klanten of werknemers in het zonnetje zetten met een leuk bedrukte canvas tas? Kies dan voor een persoonlijke tekst of leuke quote. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de canvas tassen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Canvas tassen met logo

Canvas tassen met logo zijn ideaal om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs en evenement. U kunt deze tassen ook nog vullen met allerlei handige goodies, zoals bijvoorbeeld notitieboekjes en pennen. Ook deze vindt u bij Premiumwereld! U kunt de canvas tassen met logo al vanaf 100 stuks bij ons bestellen.